Festlokal i Stockholm Festlokal i Göteborg Festlokal i Stockholm

Studentfest

Festsalen

Studentfester

SÖK
Festlokal
I hela SverigePris ink. moms
Hyra festlokal:


Sök bland våra festlokaler


Registrera din festlokal helt gratis här!


Studentfest


Stort urval av festlokaler för studentfest.


Om ni behöver hjälp att hitta den perfekta lokalen för att arrangera er studentfest, studentskiva, insparksfester, studentflak och avslutningsskivor.

Det gör vi genom vår kompetens och vårt nätverk av branschens bästa underleverantörer. Med ett brett utbud av lokaler och stor erfarenhet skapar vi en studentskivor i Stockholm som passar passar just Er. Vi är stolta över att för åttonde året presentera de bästa utbudet av festlokaler.

Vi erbjuder dig Sveriges exklusivaste lokalutbud som du kan boka via oss på festsalen.se. Nedan ser du ett axplock av våra absolut bästa lokaler du kan abbonera för din studentskiva, slutskiva eller insparksfest.

Vi tycker att det är viktigt att vara en trygg partner till Er och skapa de bästa förutsättningarna för att hitta en lokal för en lyckad studentfest. Festsalen’s motto är i dag mer aktuellt än någonsin: att genomföra studentevenemang är något som medför ett stort ansvar hos arrangörer och studenter.

Studenttiden innefattar så mycket fler festtillfällen än bara den under studentperioden. Det finns tillfällen att fira det mesta och om du exempelvis vill anordna en inspark, julfest, efterfest till talangjakten eller studentbalen är festsalen.se givna att vända sig till. De lokaler vi har skaffat genom många års arbete och erfarenhet har byggt upp och gör att vi kan erbjuda ett utbud av de bästa lokaler till ditt event.

Du väljer studentfestens budet, tema, storlek och hur många som välkomnas och allt annat räknat till det mag- kittlande när en fest ska planeras. Välj dina önskemål i vårt filtersystem här till vänster och få direkt de lokaler som passar er studentskiva.

Ödsla inte massa tid på att bli uppringd eller kontakta massa festlokaler som ändå inte passar er studentfest utan direkt kontakta endast de relevanta festlokaler som passar era önskemål för studentskivan.


Information om studentfest

Studentfest, fest som framför allt riktar sig till högskole- och universitetsstuderande. Studentfesten bör inte förväxlas med studentskivan eller studentmottagningen, som riktar sig till avgående gymnasieelever.

Studentfest för gymnasieelever kan också betyda att man ca en gång i månaden klär ut sig beroende på olika teman och festar på veckodagarna. Detta för att på riktigt fira att man tar studenten.