Festlokal i Stockholm Festlokal i Göteborg Festlokal i Malmö

Festlokal

Festsalen

Konferenslokal

SÖK
Festlokal
I hela Sverige
För att se alla, gör inga val!


Pris ink. moms
Hyra festlokal:


Sök bland våra festlokaler
Registrera festlokal gratis här: Registrera din festlokal helt gratis här!

Koppartältet

Hagaparken, 169 70 Solna
Telefon: 08277002
Kontakt: Madeleine Olsson Cederlund
Hitta lokalen

btn_contact
Typ av lokal: Värdshus
Stängningstid:
Antal gäster: 0 - 180 st
Pris kuvert: 0 - 850 kr
Måltider: Brunch, Lunch
Tipsa en vän om lokalen Besök lokalens hemsida
Koppartältet bild 1
Koppartältet bild 2
Koppartältet bild 3
En vacker promenad in i Gustav III:s drömpark ligger de berömda Koppartälten. Här har familjen Olsson med Leif i spetsen drivit verksamhet i över 30 år.

Håll er konferens på historisk mark
Vissa ord blir med tiden så slitna att det blir hopplöst att använda dem när det verkligen behövs. Unikt och inspirerande är två sådana ord. Det är synd. För Koppartälten i Gustav III:s fantastiska 1700-tals park är en i sanning unik och inspirernade miljö. Och just inspiration är som bekant en allt annat än oviktig ingrediens i en lyckad konferens. Tro oss, få platser är så inspirerande som en 1700-tals park i världsklass.

Företagsevents
I våra lokaler hålls med jämna mellanrum stora som små företagsevents. Möjligheterna för ett lyckat event är stora här, historiens vingslag och den vackra omgivningen bidrar i allra högsta grad till en speciell upplevelse.

Bröllopet är en av de viktigaste dagarna i en människas liv, låt oss hjälpa dig att göra den till en av de bästa.
Nära Stockholm, men med hela den fantastiska Hagaparken utanför finns möjligheter till stor variation för Er bröllopsfest. Ni kan till exempel äta bröllopsmiddag i våra vackra lokaler från 1700-talet för att sedan dricka kaffe och dansa i det häftiga, mer moderna Silvertältet.

Ekotemplet är en populär plats för vigseln. Det uppfördes som sommarmatsal åt Gustav III år 1790 och är ritat av Louis Jean Desprez elev Carl Christoffer Gjörvell. Det är en underbar plats och passar fantastiskt bra för en vigsel. Det går dock inte att boka utan de bröllopspar som har haft sin fest hos oss har gjort så att de har lagt ut information på de bröllopsforum som finns på internet. På det viset kan man hålla kontakt med varandra och komma överrens om tiden så att deras vigslar inte kolliderar.