Festlokal i Stockholm Festlokal i Göteborg Festlokal i Malmö

Festlokal

Festsalen

Festvåningar

SÖK
Festlokal
I helas Sverige
För att se alla, gör inga val!


Pris ink. moms
Hyra festlokal:


Sök bland våra festlokaler
Registrera festlokal gratis här: Registrera din festlokal helt gratis här!

Boka konferenslokal och festlokal


Festlokal - Billiga till exklusiva konferenslokaler och festlokaler i hela Sverige. Vi har ett stort urval av festlokaler i hela Sverige. Hitta din festlokal enkelt, snabbt och gratis här!

Hitta och boka en festlokal från hela Sverige på festsalen.se som har ett stort urval av hotell, restauranger, konferensanläggningar i hela Sverige. Allt från en billig festlokal till det mera lyxiga exklusiva festlokalen. Så här hittar du din festlokal i din prisklass. Om du är ute efter en konferenslokal så har vi också ett stort urval av det. Här hittar ni och kan boka en konferenslokal och festlokal från Kiruna till Trelleborg. Hos oss hittar du alla typer av konferenslokaler och festlokaler i hela Sverige. Vi hoppas att Du hittar det festlokaler som du söker i hela Sverige. Kom också ihåg till nästa gång du ska ha en fest att vi utöver festlokaler har över 100 konferenslokaler i ca 500 städer runt om i Sverige. Du kan spara mycket tid och pengar på att hitta rätt festlokal via festsalen.se, så ägna inte massa tid eller betala inte för mycket för fel festlokal utan hitta rätt festlokal för er fest på festsalen.se som många andra gör. På återseende !!

Vad bör du tänka på när du söker en festlokal:
Vad ingår:
Fråga alltid vad som ingår i form av städning, dukning, bord, stolar, duk, porslin, servetter, personal m.m. Om det inte ingår, vad kostar det extra? Detta gäller framförallt de lokaler som erbjuder dig att ta med egen mat och/eller dryck.

Bokningsavtal:
Se till att ni har ett skriftligt bokningsavtal. Detta gör att du kan vara säker på att du har ditt datum, veta vad som gäller om något skulle hända eller gå sönder och hur avbokningsreglerna ser ut.

Öppettider:
Hur länge är lokalen öppen? Har festvåningen öppet till 01.00 är det oftast så att baren stänger 00.30 och musiken stängs av 00.45. Kan öppettiden förlängas? Vad kostar det?

Personal:
Om festvåningen står för personal, kontrollera hur många de har per gäst. På en middag med tre rätters meny bör det vara runt 18-25 gäster per servitör, vid buffé runt 30 gäster per servitör. Då ska du tänka på att köks- och barpersonal inte ingår.

Pris:
Kontrollera alltid om priserna är exklusive eller inklusive moms. Kan bli en tråkig överraskning efteråt.

Sol:
Om lokalen har stora fönster, tänk då på hur solen kommer att påverka gästerna. De kan bli bländade, lokalen kan bli för ljus eller för varm.

Toaletter:
Hur många toaletter finns det? Tre toaletter per hundra gäster brukar vara rimligt.

Var ute i god tid:
Boka alltid i tid! Börja leta sex månader innan festen, då har du större valmöjlighet.

Besök lokalen:
Besök alltid lokalen, fina bilder på en hemsida kan vara missvisande. Det är viktigt för dig att få en egen uppfattning om lokalen passar dina ändamål. Du kan även fråga om det finns bilder från tidigare tillställningar för att se hur en fest ser ut kvällstid med ljussättning och uppdukning.

Provsmakning:
Om festvåningen står för mat och dryck kan du alltid begära en provsmakning. Det kan vara en bra idé och de flesta lokaler gör det utan eller mot en mindre kostnad.

Rökning:
Var kan man röka? Finns det balkong eller terrass?

Gästers med särskilda behov/önskemål:
Finns det gäster som är allergiska eller har önskemål som t ex vegetarisk mat? Behöver lokalen vara handikappanpassad?

Kommunikation:
Hur tar sig dina gäster till och från lokalen? Kanske behövs taxi förbokas eller behövs det till och med busstransport?