Festlokal i Stockholm Festlokal i Göteborg Festlokal i Malmö

Festlokal

Festsalen

Konferenslokal

SÖK
Festlokal
I hela SverigePris ink. moms
Hyra festlokal:


Sök bland våra festlokaler


Registrera din festlokal helt gratis här!


Hitta konferenslokal och festlokaler i Malmö


Festlokal Malmö - Billiga till exklusiva konferenslokaler och festlokaler i Malmö. Vi har ett stort urval av festlokaler i Malmö. Boka din festlokal enkelt, snabbt och billigt här!


Boka festlokaler i Malmö på festsalen.se som har ett stort urval av hotell, restauranger, konferensanläggningar i Malmö. Allt från billiga festlokaler till det mera lyxiga exklusiva festlokalen. Så här hittar du festlokaler i alla prisklasser. Om du är ute efter ett konferenslokal i Malmö så har vi också ett stort urval av det. Våra festlokaler i Malmös området finns från Malmö centrum och till Malmö-Skavsta flygplats. Hos oss hittar du alla typer av konferenslokaler och festlokaler i Malmö. Vi hoppas att du hittar det festlokal som du söker i Malmö. Kom också ihåg till nästa gång du ska ha en fest att vi utöver festlokaler i Malmö, har över 100 festlokaler i ca 500 städer runt om i Sverige. Du kan spara mycket tid och pengar på att hitta rätt festlokal via festsalen.se, så ägna inte massa tid eller betala inte för mycket för fel festlokal utan hitta rätt festlokal direkt för er fest på festsalen.se. Välkomna åter!!

festlokaler i Malmö

Lite turistinfo om Malmö

Malmö är Sveriges tredje största tätort, huvudsakligen belägen i Malmö kommun. Malmö ligger i sydvästra delen av Skåne i sydligaste Sverige och är residensstad i Skåne län och tidigare residensstad i det nu upplösta Malmöhus län, den nuvarande länsstyrelsen har även en del avdelningar i Kristianstad. Malmö ingår i den transnationella Öresundsregionen och är populärt för pendlare till Köpenhamn via Öresundsbron. Till Malmö tätort räknas statistiskt även Arlöv i Burlövs kommun. Centralorten Malmö har 270 131 invånare och tätorten har 280 415 invånare, vilket kan jämföras med 306 738 invånare i Malmö kommun.